Rob van Elst presentator Dutch Blues Awards

Rob van Elst presentator Dutch Blues Awards

Zaterdag 13 april 2013 worden door de Dutch Blues Foundation de Dutch Blues Awards 2012 uitgereikt in Hotel de Rustende Jager te Nieuw-Vennep. Na groot succes tijdens de Dutch Blues Challenge 2012 is Rob van Elst van BluesMoose Radio ook de presentator van Dutch Blues Awards.

DSC_6971

 

Kaarten verkrijgbaar via deze link.

http://www.dutchbluesfoundation.com/dutch-blues-award/tickets-dutch-blues-awards

Rob van Elst is inmiddels al 9 jaar bezig met Bluesmoose radio. Samen met zijn Partners in Crime Gerrie Janssen en Eric Jacobs. Wat voorzichtig begon met een uurtje muziek op de lokale radio is inmiddels uitgegroeid tot ongeveer 750 afleveringen van Bluesmoose radio. Maar dat niet alleen. Ook op Youtube staan inmiddels bijna 600 opnames waarin velen uit bluesland geïnterviewd worden.

Niet te vergeten de “Bluesmoosecafe” opnames, waarin bekende en onbekende bluesartiesten aan het publiek worden voorgesteld. Mooiste wapenfeit is dat hun podcasts steevast via Itunes boven in de top 5 van de meeste gedownloade bluespodcasts wereldwijd belanden. De universele taal van de blues wordt dus kennelijk overal gesproken en beluisterd.

http://www.dutchbluesfoundation.com/news/101/15/Rob-van-Elst-presentator-Dutch-Blues-Awards

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.