PSV sponsor avond – grandioos

Ik kan rustig zeggen dat ik gisteren mijn beste optreden van 2022 heb gehad in het PSV stadion. (tevens mijn 1e optreden van 2022). De sponsors van PSV beleefden een geweldige avond met collega’s Berry Knapen, Andy Marcelissen, Dirk Kouwenberg en Rob Scheepers.
Als dank kreeg ik van presentator Björn van der Doelen een gepersonaliseerd PSV shirtje. Blij mee. Aan mij de uitdaging om het shirtje passend te krijgen en aan PSV de uitdaging om mij in april of mei een reden te geven om het aan te trekken.
Het voelde als een thuiswedstrijd. Zeker als ze je een SKYBOX van een Groesbeekse deurenfabrikant als kleedkamer geven.
1 ding was duidelijk: Iedereen was er weer aan toe, de kletsers én het publiek.
Het kan weer: neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.