Oudejaarsshow TV Gelderland

DE OUDEJAARSSHOW
Harm Edens presenteert vanuit Theater Het Hof in Arnhem, De Oudejaarsshow van TV Gelderland. Muzikanten, stand-up comedians, dichters, buutredners en cabaretiers presenteren hun kijk op 2012, met snelle grappen, vrolijke liedjes, intieme beschouwingen en gevoelige songs.

PROGRAMMERING 31 december 2012
Om 18.20 uur De Oudejaarsshow deel 1
Om 19.20 uur De Oudejaarsshow deel 2
Om 20.20 uur De Oudejaarsshow deel 1
Om 21.20 uur De Oudejaarsshow deel 2
Om 22.20 uur De Oudejaarsshow deel 1
Om 23.20 uur De Oudejaarsshow deel 2

Na 24.00 uur: herhalingen De Oudejaarsshow

DE ARTIESTEN
Rob van Elst alias Dik dun Unmundige
Rob van Elst Groesbeek is een bekende naam in het carnavalswereldje. Hij is één van de beste buutredners van Gelderland. Als straatveger Dik dun Unmundige vertelt hij wat hij in het afgelopen jaar allemaal is tegengekomen in de straten van Groesbeek en omgeving.

Hjerre Bors & Floor Vullings
Cabaretduo Hjerre en Floor uit Nijmegen treedt al sinds de middelbare school samen op. In 2011 wonnen ze de juryprijs tijdens het Amsterdam Studenten Festival in de categorie Kleinkunst. Strak in pak betreden ze het podium om hun licht te laten schijnen over 2012.

Pieter Derks
Stand up comedy, cabaret, columns schrijven, wat kan Pieter Derks eigenlijk niet? Dit multitalent timmert de laatste jaren flink aan de weg met eigen theaterhows en wekelijkse optredens op de landelijke televisie. Speciaal voor TV Gelderland maakte Pieter een Gelderse jaarafsluiting; scherp, intelligent en vol karakteristieke humor.

Enge Buren
Een muzikale theatergroep met Pyr Tilma, Henk van der Weijden en Michiel Bos. Samen zingen ze prachtig driestemmig en blinken ze uit in persiflages en karikaturen. Een opera-versie van Doe Maar songs, een ritmische act met putdeksels of een persiflage op de herdenking in Vorden? Ze draaien hun hand er niet voor om.

Lambert-Jan Koops
Lambert-Jan Koops uit Bemmel is cabaretier, stand up comedian en schrijver. In de oudejaarsshow van TV Gelderland bespreekt hij op humoristische wijze grote en kleine nieuwsfeiten van het afgelopen jaar

Willie Rouwhorst alias Willem Petas
Willie Rouwhorst is een echte achterhoekse tonpraoter uit Zieuwent. Zijn alter ego Willem Petas is in 2012 naar de Zwarte Cross geweest. Hij deelt zijn hilarische ervaringen met het publiek.

Magic Jack
Als hij opkomt zou je zweren dat je oog in oog staat met de amerikaanse president Barack Obama, maar Magic Jack komt ‘gewoon’ uit Doetinchem. Hij combineert stand up comedy met goochelen en dat levert een bijzondere voorstelling op. Als Barack Obama kijkt hij terug op Gelderse gebeurtenissen van het afgelopen jaar.

Jennifer Evenhuis
Jennifer Evenhuis timmert aan de weg als actrice en cabaretière. Ze speelde ondermeer bij stand-up comedy gezelschap Comedytrain en stond in de finale van belangrijke cabaretwedstrijden. Ze heeft naar eigen zeggen: “een héél goed jaar” achter de rug en deelt dat graag met u.

Capiau en Laport
Stadsdichter van Arnhem Jesse Laport en musicus Olivier Capiau bundelden begin dit jaar hun talenten en dat werpt vruchten af. Op muzikale en poetische wijze geven zij hun kijk op 2012.

Sander Spaan & Mark Willekens
Sander Spaan & Mark Willekens kennen elkaar van het conservatorium in Arnhem waar ze beiden muziektheater studeerden. Ze vieren het leven in een doldwaas feestlied en ontroeren het publiek met een lied over de dodenherdenking in Vorden.

Piepschuim
Cor Burger, Jacco Westeneng en Robbert Koekoek uit Nijmegen vormen samen Piepschuim: theater, muziek en cabaret in alle mogelijke volgordes en combinaties! Ze zingen een gevoelig liefdesduet tussen Diederik Samsom en Mark Rutte.

 

tv gelderland opnames

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.